Home | Hockey | Brynäs | LHC vinner Elitserien 2009

LHC vinner Elitserien 2009

Nu är det färdigt, lika bra att ställa in de åtta sista omgångarna av elitserie. Med hjälp av diverse högteknologiska hjälpmedel har jag lyckats få fram sluttabellen för årets elitserie.

Håll till godo:

1 LHC 104
2 HV 71 98
3 FBK 97
4 Frölunda 85
5 Luleå 80
6 Skellefteå 78
7 Modo  78
8 Timrå    76
9 Brynäs  74
10 Djurgården 72
11 Rögle  65
12 SSK 52

SSK och Rögle till kvalserien, DIF och BIF har spelat färdigt, Indianerna kniper den viktiga fjärdeplatsen och LHC vinner serien. Grattis LHC!

Således kommer kvartfinalerna att bli:

LHC - TIK (LHC väljer Timrå med motiveringen att de inte vill Modo med Foppa i högform).

HV71 – Modo (HV vill inte möta Skellefteå som är svårslagna i schtaaan).

FBK – Skellefteå (FBK vill inte ha med Indianerna i semifinal och tror Luleå kan lösa detta)

Frölunda – Luleå (Frölunda har inget val, Honken drömmer mardrömmar om att möta Janne S)

Så, då slipper ni vara nervösa inför slutspurten.

Uppdat. 16/2: Nu har snart alla lag 5 matcher kvar och nu har Ros lyckats få till en sluttabell… Jag tror mer på min.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!