Home | Hockey | Brynäs | Förmatch

Förmatch

Förband har man ju hört talas om, men nu har det tydligen börjat med förmatcher också. Luleås J20 lag mötte Twin Peaks dito i lördags och gav oss en fingervisning om hur det kommer att se ut på torsdag. Hårt, tufft, spännande och med Luleå som segrare. Matchvinnare för Luleå blev ytterforwarden Paul-Allan Bamberg. Jävlar vilket coolt namn, måste vara Sveriges häftigaste namn på en hockeyspelare, nu har ju Luleå en ny Bam-Bam!

Veckans Saida blir idag en spådom som vi får vänta tills 13 mars för att få bekräftad som klockrent rätt. Här följer facit på hur Elitserien slutar säsongen 09/10

Sluttabell Elitserien 2009/2010

1. HV 71
2. Linköpings HC
3. Luleå HF
4. Frölunda HC
5. Färjestad BK
6. MODO Hockey
7. Djurgårdens IF
8. Brynäs IF
———————
9. Timrå IK
10. Skellefteå AIK
———————
11. Rögle BK
12. Södertälje SK

Så kommer det att sluta, nu vet ni det…
Jag ska försöka samla så många tips om Elitseriens sluttabell som jag bara kan och lägga upp dem i kommentarerna till detta inlägg. Så ska vi se vem som tar hem priset och blir utnämnd till den enda riktiga ”Experten”.

När Elitserien är slut summerar jag allt och via ett finurligt poängsystem kommer vinnaren att utses. Jag kommer att räkna poängen så här:

Laget rätt placerat: 3 poäng
Laget en placering fel: 2 poäng
Laget två placeringar fel: 1 poäng

Sedan kommer bonuspoäng att delas ut enligt följande:
Rätt seriesegrare: 3 poäng
Rätt sistaplasering: 3 poäng
Rätt åtta slutspelslag: 5 poäng
Rätt kvalserielag: 3 poäng

Maxpoängen om man spikar tabellen blir alltså 50 poäng.

Jag hoppas att ni som läser tar er tid och gör era egen tabell och lägger upp den som en kommentar bland alla ”expert” tips jag lägger in där. Ett riktigt fint pris väntar den som vinner denna nästan sex månader långa tävling. Trots att Elitserien tjuvstartar i morgon så får ni lämna era tips fram till kl 19 på torsdag då serien drar igång på allvar.
Good Luck!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!