Home | Fotboll | Nja…
kuponger_stryktipset

Nja…

Inte riktigt den start man hade kunnat hoppas på i Tips-SM. Vi står på 39 poäng efter första omgången med poängen 11,10,9,9,7. Då räknas ju sämsta deltagare bort, så 7an behöver vi inte räkna in. Men man räknar ju även bort sämsta omgången och i så fall är det bara att hoppas att vi får räkna bort denna 39:a och ersätta den med resultat runt 45.

Nu siktar jag redan på nästa vecka och imorgon börjar jag analysera matcherna på kupongen. Nu ska här vridas och vändas på statistik och laguppställningar så det står härliga till.

För när jag kollat in vad som händer nästa vecka för att skriva veckans Saida så inser jag att det finns gott om tid för analyser. Alpina VM drar igång och Anja tar ju självklart medalj, det gör hon ju alltid. Det spelas LG hockey games torsdag-söndag, torsdag-söndag är det även Svenska Rallyt och det blir att kolla in sammandragen på sena kvällar i SVT. Sedan är det ligafotboll till helgen men i övrigt är det en rätt lugn vecka. Lite tennis ska jag också försöka se.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!