Home | Spel | Tips-SM – Resultatet.

Tips-SM – Resultatet.

Veckans lista blir ingen vanlig lista. Istället för det gamla vanliga så kommer här listan på hur det gick för Bolltrollet.se och lagmedlemmarna i Tips-SM.

Placering Namn v1   v2   v3   v4  v5  v6  T.  
11508  LUP 9 7 9 9 8 10 45
13815  Bolltrollet 11 6 10 8 7 8 44
15327  Coach P 10 6 10 9 8 7 44
21640  Inko 7 9 9 8 10 7 43
39414  Frank the Tank         9 7 9 6 7 5 38

Lagets lok och ankare blev inte helt oväntat Tornedalens fotbollsprofessor Leif Uno. Men att ”the Tank” skulle vara snäppet under övriga i laget är däremot förvånande. Med den rutinen och erfarenheten bör inte snittet ligga över en poäng per omgång under oss andra, inte ens om han har en formsvacka.

Vinnande lag hade 20 poäng mer än oss och det innebär att höjer man sig bara en poäng per vecka och lagmedlem till nästa år så är segern i hamn. Känns inte allt för svårt om alla lyckas toppa formen bättre än vi gjort denna gång. Kanske ett träningsläger på hög höjd bör prioriteras nästa försäsong…

LUP är för övrigt tillbaka i verkligheten efter den tuffa veckan i Holmenkollen. Han lämnade denna rapport till mig för några dagar sedan.

TISDAG: Slutspelet rullade igång med en Luleåseger i sudden.Elitserien var verkligen jämn med ca 25 poäng mellan första och sista lag. Tyvärr så tyder detta på att det finns inga egentliga topplag.Min kusin Bosse hängiven AIK-supporter gjorde en analys redan i Oktober där han konstaterade att allt talar för en SM-Final mellan AIK och Luleå ! Han borde nog satsat några kronor på detta så hade han kunnat utöka sin pension. Kvällens clou var CL-matchen Barca och Arsenal.Barca gjorde en otrolig match då ett av Europas spelskickligaste lag(Arsenal) knappt fick röra bollen på hela matchen. Än mindre hade Arsenal något som skulle kunna liknas vid ett anfall.Visserligen fick Arsenal några tveksamma domslut emot sig men klasskillnaden denna kväll var skrämmande stor !
 
ONSDAG: Zlatans Milan fick respass av Spurs men Milan visade stundtals prov på fint spel utan att riktigt få till det i avgörande lägen.Totalt sett över två matcher så var nog Milan det bättre laget.
 
TORSDAG: Återigen Luleåvinst mot DIF.
 
FREDAG: AIK:s tredje raka mot HV. Otroligt ! Jag vill minnas att HV en gång blivit svenska mästare efter att ha blivit 8:a i grundserien.Kanske AIK gör om detta ?
 
LÖRDAG: Vinterstudio med Lahtisskidor och VM i Skidskytte.På eftermiddagen resa till Tärendö och 50-årsfest på Folkan. En trevlig tillställning där man tyvärr upptäcker hur en del har åldrats då man inte träffat dem på länge.
 
Vintersporterna går nu mot en härlig tid med slutspel för Luleå Hockey , Basketslutspel och Asplövens kamp att nå Allsvenskan.Lokalfotbollen rullar igång och Riavallen är uppskottad.O/A som tappat nästan hela laget har varit till Luleå och spelat Sundiscupen där de lyckades gå till semi.
 
Fotbollshälsningar/Leif

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!