Home | Hockey | Leve skägget!

Leve skägget!

Jag har ju fått uppmaningar om att lägga upp en bild på mitt slutspelsskägg här på bloggen. Men nu vet jag inte om det är någon idé…

Jag har nämligen hittat en bild på min gamle vän Inko.. Och jag ligger rikigt mycket i lä..

Inkos fruga kallar honom för Talibanen och jag förstår varför. Jag kan tycka att det inte är nå vidare att lägga upp någon som kallas taliban, men så länge han får ha kvar sitt skägg och sitt smeknamn är jag glad! Så veckas bild blir inte mitt skägg utan istället ”talibanens”. Den enda fråga jag har är: Vad göder frugan sin man med när skägget växer så där?? NPK?

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!