Home | Alpint | TV-sport
-

TV-sport

Jag har funderat, vridit och vänt, funderat igen och sedan gett mig den på att hitta det ultimata svaret. Jag fick ju nämligen en kommentar av någon som kallar sig för Gerrard(var han nu nu fått det ovanliga namnet ifrån)där han menade att skidskytte är den ultimata TV-sporten. Men man vill ju inte vara den som bara håller med.. Så jag har som sagt funderat en del. Det slutade med en lista i ämnet TV-sport.

För att inte ge denne Gerrard vatten på sin kvarn så lägger jag in vinkeln att sporten blir bättre på TV än i verkligheten. DÅ är det en riktig TV-sport.

IG – Hockey är en riktigt bra sport att se på TV. Jag gör det var och var annan dag. MEN den är en av de sporter som blir så mycket bättre live. TVn filtrerar bort så mycket som man upplever live.

G – OK, skidskyttet är en bra TV-sport. Man har lätttare att hänga med i alla träffar, tider, missar och målgångar.

VG – Alpint. Det är inte lätt att se alla avgörande detaljer eller ens hänga med i åken. Om man ska veta mellantider och sluttid ska man stå runt målorådet. Då får man veta att de strtat men man ser inte ett skit.. Sedan kommer de i mål och det enda man sett är att de gick i mål..

MVG – Rally! Hur kul är det att sitta i skogen och frysa och vänta i timmar för att sedan se varje bil i tio sekunder? Tänk då vad praktiskt att sitta framför TVn och få se både bilar och tider i en praktiskt serverad blandning.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!