Home | Hockey | Bra start
g och u

Bra start

Året har börjat med en flod av bra sport i varierande format. Se bara på variationen i veckans lista.

IG – Winter Classic skulle gå i TV10, men plötsligt gjorde viasat helt om och nekade mig att se matchen mellan Flyers och Rangers

G – Tour de ski är riktigt kul, men alla bonussekunder stör spänningen. Vore de så att olika åkare var bra olika dagar skulle det ge en krydda, nu tar samma åkare sekunderna varje lopp och spänningen minskar.

VG – Sverige i semifinal i JVM, nån j-la gång ska vi väl gå hela vägen till guld?

MVG -I plojtävlingen inomhus i Veltins Arena i Gelsenkirschen i norra Tyskland dök plötsligt Kalle G och Ulfbåge upp igen. Med dessa herrar och utan reklamavbrott är skidskytte MVG.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!