Home | Fotboll | Arsenal | Manchesters bödlar
vinna

Manchesters bödlar

Liverpool lägger Manchesterlagen på rad framför sig. Först slog de ut City ur Ligacupen. Sedan gjorde de som jag skrev i veckans Saida och skickade ut United ur FA-cupen. Det är rätt vanligt att lagen som slåss om titeln tappar fokus i cuperna och blir utslagan av de mer motiverade lagen strax bakom. De ska ju i sin tur rädda säsongen och ta en titel när ligasegern är för långt borta.

Hoppas nu att Arsenal fungerar som Liverpool och går vidare i morgon när de möter Aston Villa. Aston Villa är ju tyvärr en mardrömsmotståndare på Emirates så det kan bli en tung söndag. Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att hjälpa dem. Jag håller mig helt enkelt borta från A grannen och TVn. Har inte blivit många segrar hos honom för mig..

Veckans bild visar hur jag hoppas att det ska se ut igen när FA-cupfinalen spelats. Det var som längesedan det firades så där.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!