Home | Alpint | Jag tyar inte längre.
anpe

Jag tyar inte längre.

Jag tar paus en dag från allt vad hockey heter. Har blivit lite för mycket och lite för dåligt de senaste dagarna för att det ska vara sunt för själ och hjärta.

Annars har det varit en vecka full av avslut och farväl. Idag meddelade Jocke Abrahamsson, en av Sveriges mest framgångsrika förbundskaptener i skidlandslaget, att han gör sin sista säsong.

De stora avskeden står annars Helena Ekholm och Anja Pärson för. Först berättade Ekholm att hon gör sin sista säsong.

Sedan meddelade Anja att hon slutar. Idag gjorde vår största alpina stjärna efter Stenmark sin sista säl och sin sista tävling. Nu när media summerar hennes karriär så inser man hur enormt stor hon är.

Veckans citat blir efter alla dessa avsked helt enkelt: ”jag slutar”

Så då återstår bara för mig att tacka damerna för medaljer och minnen samt hoppas att det räcker nu. Vi behöver alla stjärnor vi har, inga fler avslut nu.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!