Home | Hockey | Vår och mörker
slut

Vår och mörker

Nej, det blev ingen seger igår. Det spelas så värdelös så man blir deprimerad.

Våren ska ju komma till oss med energi. Nu känner jag mig som veckans bild. Lika illa ser det ut för Luleå. Helt tomt och lamslaget, hur kan de bli så här efter en säsong som gått som på räls? Jag fattar inget, jag hatar slutspelet. Jag som hade tänkt ha slutspelsskägget på veckans bild, nu blev det en burk utan energi. Suck.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!