Home | Hockey | Heja Happis
asp

Heja Happis

Aldrig hade jag kunnat tro att jag på fullaste allvar skulle följa ett kval till Hockeyallsvenskan.

Aldrig hade jag kunnat tro att ett hockeylag från Haparanda skulle kännas viktigt.

Ändå kommer jag på mig själv med att plocka fram text-tv på mobilen bara för att se hur det går förr Asplöven i kvalet upp till Allsvenskan i hockey. Det skulle vara så viktigt för Norrbottens hockey i allmänhet och Luleå Hockey i synnerhet med att lag i Allsvenskan där man kunde uppfostra talanger på en bra nivå.

Därför tycker jag vi som håller på Luleå Hockey börjar heja fram Asplöven riktigt ordentligt nu när de leder kvalet i halvtid och är nära succé.

För att ni ska veta vem ni hejar på och hur de ser ut är veckans bild Asplövens fina(nåja) logga. Heja Happis!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!