Home | Hockey | Djurgården | Hela Sverige skrattar
ut med dif

Hela Sverige skrattar

Nu är den här igen!

Den enda sanna glädjen dök upp och gjorde mig så glad. Skadeglädjen över att Dif åkte ur gör mig upprymd och får mig nästan att skratta högt. Nu har ”mästa mästarna”, som enligt dem själva ”inte kan spela i Allsvenskan, vi är ju mästa mästarna”, gjort sitt i Elitserien och vill det sig riktigt väl så ska de upp till Happis och möta asplöven i Kuben nästa vinter. DET är annat än Globen de… fniss…

Veckans bild kommer från deras egen hemsida… Tänk att Challe ”balle” Berglund kanske ska till Happis i höst. Han skulle ha hållt sig till svärfars hästar.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!