Home | Hockey | Brynäs | Grattis Lavander
maaats

Grattis Lavander

Brynäs vann SM-guld och då måste jag ju bara gratta Lavander, Wennberg och Wennpas pappa Tomas O. Man kan inte göra annat än erkänna att Brynäs var väl värda guldet och att de firar 100 år med ett guld är ju rätt otroligt. Snacka om att de firar jubileet storslaget.

Så, då var grattandet avslutat och vi kan fokusera på det viktigaste. Veckans citat kan man kalla det.
”Skell****å är inga vinnare, Skell****å har förlorat finalen och Skell****å vann INTE SM-guld!”

Äntligen fick man uppleva lite sann glädje! Tack BIF för att ni gav mig denna stund av underbar skadeglädje.

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!