Home | Hockey | Färjestad | Ö-vik Black Foots

Ö-vik Black Foots

Finns det nåt vidrigare än osolidariska och egoistiska individer som bara tänker på sig själva.

Nu har Hockeyn fått sina egna svartfötter och varför inte slopa namnet Modo och döpa om sig på samma gång. Det kanske också kan generera pengar och framgång. För tydligen är det inget annat som gäller i foppaland..

Hur kan de vara så upptagana av sitt eget lilla skitlag så de helt missar halhetsbilden? Tydligen tänker Modo ta in Steen från NHL redan ikväll och sabba en riktigt bra överrenskommelse lagen i Elitserien har med varandra. Det ska ju inte ta in NHL-spelare för att det inte är bra för Elitserien i längden. Något som Modo verkar skita blanka f-n i.

Bara att hoppas att övriga lag står på sig, inte grips av panik och håller sina ord så det inte blir NHL-kaos i hela serien den närmaste tiden. Sedan får man ju också hoppas att de ger övriga lag lite extra tändvätska i mötena med black foots så de åker raka vägen ner i kvalserien.

Nu till kvällens match för Luleå Hockey och Brödrakampen del 2. I lördags var vi båda rätt bra med när det gäller målskyttar men ingen fick in resultatet även om Bollbror var närmast med sitt 3-0. Så jag får kanske ge den till bror..

¤ Serieledarna(så skönt att skriva!) har en riktigt svår match i Karlstad mot Färjestad i dag och jag tippa förlust med 3-1. Luleås enda mål gör Fabricius.

¤ Bollbror tror på en poäng till Luleå och förlust med 3-2 i sudden. Måskyttar för Luleå ska tydligen Vihko och Koivisto bli…

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!