Home | Hockey | Frölunda | Mer Black Foots…

Mer Black Foots…

Robert kommenterade mitt förra inlägg och tyckte att ”modo gör helt rätt. Ska ju vara upp till varje klubb att besluta om man vill ta in nhl …”

Nja.. Jag vet inte om jag håller med. Om man har en sammanslutning, i detta fallet hockeyligan, där man i sann demokratisk anda tar beslut om än det ena och än det andra. ex. sändningsrättigheter, reklamintäkter, spelschema och som nu NHL-proffs, ska man väl hålla sig till detta. Har man däremot beslutat att ”vi ska försöka hålla nere antalet NHL-spelare i Elitserien under lockouten, men alla gör som de själva vill”. DÅ kan man också göra som man vill.

Ska de trotsa beslutet kan de ju lika gärna hoppa ur hockeyligan och börja försöka sälja sin egen reklam och tv-sändningar. Lycka till med det där nere i kvalserieträsket…

På tal om hockey och olika åsikter så fortsätter vi brödrakampen i och med matchen Luleå – Frölunda ikväll. Hoppas de gör sitt utan min hjälp framför TVn. Ska på föräldrarmöte på förskolan… Hur tänkte de nu??

Mitt tips blir 4-3 till Luleee.. Mål av Cam Abbott, Fabbe, Fransson och Vihko.

Bollbror tippa 4-2 och mål av Cam, Fransson, Koivisto och Gunnarsson.

Rätt lika tips även idag.. Trevlig kväll!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!