Home | Fotboll | Arsenal | Dubbelmöte

Dubbelmöte

Bollbror och jag har två kamper idag. Den fredliga är tippandet på Luleås matcher som fortsätter. Före det har vi den mer fientliga kampen mellan mitt Arsenal och hans ryska Chelsea.

I tipskampen är det dax att visa var skåpet ska stå. Så jag tippar 2-2 mellan Växjö och Luleå med Luleåseger efter straffar, Klasen som avgörande straffskytt. De två andra målen gör Olausson och Koivisto.

Bollbror tippar 3-1 till Luleå och de som ska näta tror han är Linus P, Chris Abbott och Svensson.

Alltid Rött Alltid Rätt!
Enkel dubbelseger för Bolltrollet väntar med andra ord!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!