Home | Hockey | Brynäs | Återvinning!

Återvinning!

Luleå – BIF idag och det ska bli kul att se hur bra Brynäs är på att återvinna skräpet som Luleå ratat. Brynäs förstafemme består av Haj, Snygg-Mats och Enterfeldt. Tre spelare som Luleå inte ville betala de spelarna själva ansåg att det var värda.
Ska man ta hänsyn till detta då man tippar dagens match borde ju Luleå vinna rätt enkelt. Men matcher mot kaffepojkarna från Gävle är sällan lätta och Luleå kan ju inte fortsätta vinna 95 % av matcherna hur länge som helst.

Så jag tippar 2-4 till BIF med Fransson och Klasen som målskyttar i Luleå.

Bollbror tycker som vanligt helt fel och tippar 3-3(kan ju inte ens sluta kryss nu för tiden). Han tror Koivisto, Hirschovic och Janne Sandström gör mål.

Nu, fem i nedsläpp, kommer han in med BIF-seger efter straffar.. Det var nära ögat..

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!