Home | Okategoriserade | Tvätta fötterna!

Tvätta fötterna!

Sitter i bilen på e4 mot svartfötternas by. Bara att hoppas på bra resultat så man inte åker förgäves. Jag har iofs bra sällskap av Grannen och Mack. Törstig blir man av å åka… tur grannen kör!

Bollbror tror inte alls på vår resa . Han tippar 3-1 till black foots, hemvändaren Hedman tror han gör målet. Grannen tycker han är korkad, man tippar inte emot sitt lag. Att han håller på Chelsea gör inte saken bättre avslutar han.

Jag vill tro att min närvaro gör gott för Luleå. 3-2 seger blir det. Fabbe, Klasen och Fransson gör målen.

Som bonus så tippar Andy 2-2, med Luleå som segrare efter straffar.

Mack tippar 3-3, 4-3 till black foots efter sudden.

Nu är jag i Nordmaling, Skål!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!