Home | Fotboll | Arsenal | Giganternas kamp

Giganternas kamp

Match ikväll, startar just nu faktiskt, mellan säsongens två bästa lag så här långt. Luleå kanske inte varit bäst på slutet men visst är det bara HV och Lule som haft ledningen i ES så här långt?

Ska försöka se matchen nu och har inte tid att skriva så mycket. Men ett tips ska ni få. 1-1 efter full tid. Klasen målskytt och 1-2 till HV efter straffar. Två bra målvakter kommer att hålla nere siffrorna. Även Luleås dåliga PP kommer bidra till detta..

Bollbror tror på 3-3 och straffseger för Luleå. C Abbott( vem vet han inte, för han vet inte vem de är…), Gunnarsson och Olausson ska tydligen göra mål. Inte gör väl Gunnarsson mål igen?? Segerskytten under straffläggningen blir visst Hirschovic.

Alltid rött, alltid rätt! Se bara på Arsenals seger mot West Ham i lördags. Vilket mål Cazorla gjorde!

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!