Home | Okategoriserade | Period ett slut

Period ett slut

Paus i Elitserien och efter ca 1/3 så tänkte jag göra en koll på mitt tips. Först ser ni mitt tips och sedan vem som har positionen just nu.

1. Luleå Hockey — HV71
2. HV71 — Luleå Hockey
3. Brynäs IF — Skellefteå
4. LHC — Färjestad
5. Färjestad — LHC
6. Skellefteå — Brynäs
7. Frölunda — Frölund
8. Rögle BK — Modo
——————————–
9. Modo — Timrå
10. AIK — Växjö
——————————–
11. Växjö Lakers — AIK
12. Timrå IK — Rögle

Topp sju och botten fem har jag rätt. Var även där jag tycket det var lätt inför säsongen att dela mellan bra och mindre bra. Sedan är det väl ske som går bättre och BIF sämre än jag trodde. I botten har Modo med NHL hjälp samt Timrå varit bättre än väntat. Rögle fick inte den start nykomlingar brukar få..

Men rätt bra tycker jag ändå det ser ut. Kan nog bli ännu bättre innan säsongen är slut..

Kommentarer

kommentarer

Om Bolltrollet

Redan som liten fick jag lära mig att älska denna stora del av livet som kallas för sport. Det har bidragits från många håll och kanter. Tittat på TV-Pucken och alla annan sport som sändes på tv under 80-talet (inte så mycket mer än tipsextra) med pappa, gick till fotbollsplanen med farfar och titta på när pappa spelade fotboll, såg Stenis på TV med morfar, och inte minst Åshöjden, Buster, dagstidningens sportsidor och annan sportlitteratur som jag började ta in så snart jag var läskunnig. Så började detta som nu gör att jag kan kalla mig för en riktig sportfåne. Själv har det blivit fotboll med start som sju åring och i innebandy har jag krälat runt i målet sen högstadietiden. Fotbollen tog mig upp i division fyra medan målvaktandet i innebandyn legat på en stabil division tre nivå. Varför då starta en blogg. Ja, varför inte?? Finns inte allt för många bra bloggar om sport, kvällsblaskorna har sina "experter", lite supportrar som har sina, men sen finns det inte mycket mer. Inte med kvalitet i alla fall.... Så då får vi se om det går bättre för mig. Välkommen!